Case: Vantage Agrometius BVBA

Vantage Agrometius is gespecialiseerd in GPS techniek en precisielandbouw en voert dit eenvoudig, efficiënt en ecologisch uit. Door hun assortiment van merkonafhankelijke producten en diensten bent u niet gebonden aan één trekker- of machinemerk. Door een totaalpakket van hardware, software, en diensten ontzorgt Vantage Agrometius u en heeft u één aanspreekpunt.

Vantage Agrometius levert uitsluitend kwaliteitsmerken en ontwikkeld ook producten in eigen beheer. Met de Veris bodemadviesdienst brengt u uw perceel gemakkelijk in beeld. Bodemscanners halen data op, waardoor specialisten van Vantage Agrometius een taakkaart voor u maken voor plaats specifieke dosering of bewerking. Vantage Agrometius beheert u data veilig en verwerkt deze voor optimalisatie. Thingsdata levert de stabiele multinetwerk M2M simkaarten van TELE2 IOT voor het grootte assortiment aan devices.

Vantage Agrometius installeert systemen vakkundig in de eigen productie omgeving of bij klant op locatie. De tractoren en machines worden voorzien van stuursystemen en precisielandbouw apparatuur. Bij het inbedrijfstellen wordt er gezorgd dat alles perfect functioneert en wordt u aangeleerd hoe u met hun systeem om moet gaan.

Thingsdata voltooid het Internet of Things totaalpakket bestaande uit hardware en dataverwerking van Vantage Agrometius met de benodigde connectiviteit.