Case: Jacobs Beveiliging

Jacobs Beveiliging werkt samen met de klant een persoonlijk beveiligingsconcept uit, die uw woon- en werkomgeving beschermd. Hierbij staan technologisch hoogstaande materialen, goed opgeleid personeel en een duurzame samenwerking centraal. Van alarmsystemen, camerabewaking en brandbeveiliging tot toegangscontrole en kluizen, Jacobs Beveiliging heeft voor iedereen een gepast beveiligingsconcept.

Jacobs Beveiliging biedt kwaliteitsvolle producten en hierover advies op maat. Adviseurs van het bedrijf met technische expertise voeren een complete risicoanalyse uit en stemmen de totaaloplossing tot in detail met u af. Uw systeem wordt geïnstalleerd zoals het hoort: vakkundig en perfect afgewerkt. Na installatie monitort Jacobs Beveiliging u systeem en staan ze permanent voor u klaar. Jacobs Beveiliging vergund door de FOD Binnenlandse Zaken als onderneming voor alarmsystemen en camerasystemen.

Thingsdata zorgt ervoor dat de alarmsystemen Jacobs Beveiliging altijd mobiele verbinding hebben via beveiligde multinetwerk TELE2 IOT M2M simkaarten. Zo kan het alarmsysteem aangesloten worden op een meldkamer, waar 24/7 support wordt verstrekt. Jacobs Beveiling en Thingsdata bevestigen samen het vertrouwen van de klant.

Met kennis van de nieuwste technologieën en alle wettelijke normen en regels rond beveiliging, is Jacobs Beveiliging de beste optie voor het veilig maken van u woon- en werkomgeving.