Case: Calculus

Calculus gevestigd in België, creëert innovatieve hardware en een unieke cloudoplossing. Gespecialiseerd in het digitaliseren van zowel statische en mobiele mobiele assets (powered en unpowered). Calculus biedt toepassingen voor meerdere verticals en heeft een zeer grote variëteit aan klanten, van start-ups en scale-ups tot kennisinstellingen en overheden.

Calculus biedt een breed assortiment aan hardware oplossingen, hierbij kunt u denken aan gateways, besturingssystemen en sensortechnologie. Via hun slimme gateways worden devices met elkaar en de cloud verbonden. Met het overzichtelijke Calculus platform heeft u real time toegang tot de status van al uw devices. Door de data te ontsluiten en direct naar de cloud te sturen, verbindt het platform verschillende data, waardoor u nieuwe en belangrijke inzichten krijgt.

Thingsdata levert de beveiligde multinetwerk TELE2 IOT M2M simkaarten die ervoor zorgen dat de devices van Calculus altijd een stabiele verbinding hebben. Met de data maakt Calculus duidelijke visualisaties voor het realtime monitoren van al uw assets. Onze M2M simkaarten bieden continuïteit en garantie van uw gegevens.

Calculus begeleid u als IoT system integrator op het gebied van asset performance management. Met expertise in het monitoren en beheren van een grote collectie aan statische en mobiele assets.