Leveringen en retouren

Levering en retouren

Facturen:
Indien wij BTW verlegd hebben toegepast op uw factuur hebben wij onze dienstverlening beoordeeld als telecommunicatiedienst als bedoeld in artikel 2a lid1r Wet OB 1968 (https://wetten.overheid.nl/BWBR0002629/2017-03-10) aan een wederverkoper van telecommunicatiediensten. Op grond van artikel 24ba lid 1h van het Uitvoeringsbesluit OB 1968 (https://wetten.overheid.nl/BWBR0002633/2018-01-01) dienen wij bij wederverkopers van telecommunicatiediensten BTW verlegd toe te passen. Eventueel bij de telecommunicatiedienst geleverde goederen hebben wij bij BTW verlegd beoordeeld als ondergeschikt aan de telecommunicatiedienst.

Indien wij BTW (21%) hebben toegepast op uw factuur hebben we onze dienstverlening beoordeeld als losstaande levering van goederen of als telecommunicatiedienst aan een eindgebruiker (die niet is aan te merken als wederverkoper van telecommunicatiediensten).

Bestellingen door bedrijven à contant:
Aan bedrijven zullen wij verzenden nadat de bestelde goederen vooraf zijn betaald. U kunt per email of via het contact-formulier ook verzoeken om betaling per bank-overschrijving. Hiertoe zullen we u dan een proforma factuur toezenden en daarbij aangeven dat het product voor u gereserveerd is. Nadat de betaling volledig is ontvangen zullen we de bestelling verzenden.

Bestellingen door bedrijven op rekening:
Aan bedrijven kunnen wij op rekening leveren nadat een credit check is uitgevoerd en een positieve score voor uw bedrijf is afgegeven. Mocht de score niet voldoende zijn, dan zullen wij verzenden nadat de bestelde goederen vooraf zijn betaald. Hiertoe zullen we u een proforma factuur toezenden en daarbij aangeven dat het product voor u gereserveerd is. Nadat de betaling volledig is ontvangen zullen we de bestelling verzenden.

Retourneren (herroepingsrecht) voor bedrijven:
Bestelt u als zakelijke klant (bedrijf), dan gelden de volgende regels ten aanzien van het herroepingsrecht. Thingsdata is niet wettelijk verplicht u het herroepingsrecht te bieden, zoals dit geldt voor consumenten (particulieren). Wilt u gebruik maken van onze retour mogelijkheid dan is het voldoende om een mail te sturen aan info@thingsdata.nl.

Retourzending van artikelen die niet standaard op voorraad worden gehouden en speciaal voor u zijn besteld is voor zakelijke klanten niet mogelijk. U kunt het artikel alleen terug sturen als het artikel compleet is inclusief meegeleverde accessoires, het zich in de originele onbeschadigde verpakking bevindt en het artikel in de originele staat verkeert. Let op: bij voorkeur de pakbon of factuur meesturen in de verpakking. Aan het retourneren zijn retourkosten verbonden, deze zijn voor uw eigen rekening. Na ontvangst van de retour bestelling, zullen wij het aanschafbedrag uiterlijk binnen 14 dagen terug storten op uw bankrekening.

Als er nog openstaande facturen zijn, storten wij niet terug, maar zullen we het bedrag verrekenen met dit openstaande saldo.

Verzendkosten:
Voor bestellingen binnen Nederland wordt €15,00 excl. BTW in rekening gesteld. Voor een afleveradres buiten Nederland: neem contact met ons op voor de verzendkosten.

Bovenstaande regels gelden tezamen met onze algemene leveringsvoorwaarden. Bij tegenstrijdigheid prevaleren altijd de bovenstaande regels.