Case: DTplan

dtplan_smart_building

DTplan is een merkonafhankelijke specialist binnen de sectoren gebouwenmanagement, energiemanagement en automatische regelingen met als doel een totaalpakket betreffende technieken aan te kunnen bieden. Gecertificeerde DTplan experts ondersteunen u door programmatie, integratie, opleiding, analyse en advies op maat.

Oktow gelieerd aan DTplan, is een expert in het activeren en in beweging brengen van data. De ruwe data van uw gebouw, installatie of machinepark wordt gemeten, geanalyseerd, bewerkt en gebruiksklaar gemaakt. Hierdoor heeft u duidelijk inzicht in uw energieverbruik, gasverbruik en het klimaat van het gebouw. Oktow en DTplan bewegen gezamenlijk graag in de wereld van smart buildings, smart readiness en building data strategie. ​

Thingsdata levert de beveiligde, multinetwerk KPN IOT simkaarten, zodat elk gebouw overal op de wereld kan worden benaderd. Zo ontzorgen wij samen met DTplan en Oktow de aannemer, elektricien, technische dienst, gebouwbeheerder en eindklant. Er wordt service en onderhoud aangeboden, voor hun eigen uitgevoerde projecten als voor projecten van externe partijen.

Het Belgische DTplan staat dagelijks in voor het ontwerpen, programmeren en integreren van zowel kleine als grote, nieuwbouw & renovatieprojecten.