Case: Stopdedief

Stopdedief is een Belgische specialist in inbraakbeveiliging van camerabewaking, alarmsystemen tot en met videofonie. Doormiddel van professioneel advies, ijzersterke oplossingen op maat en een perfecte dienst na installatie, wordt uw woon- en werkomgeving beschermd. Voor iedere klant zoekt Stopdedief een oplossing op maat.

Via de webshop van Stopdedief kunt u uw gehele beveiligingsoplossing samenstellen. Er is ondersteuning voor het kiezen van de juiste camera en de beveiligingsadviseurs van Stopdedief geven u advies over de meest optimale samenstelling. Het alarmsysteem verbindt de verschillende detectoren, camera’s en sirenes met elkaar en via het bedieningspaneel is het gehele systeem inzichtelijk en beheert u alle verschillende devices van Stopdedief.

Thingsdata levert de beveiligde multinetwerk KPN IOT M2M simkaarten, zodat de alarmsystemen van Stopdedief altijd over mobiel internet beschikken. Thingsdata ondersteund hierdoor de 24/7 dienstverlening van Stopdedief, zo wordt er bij een storing of een defect de klant kosteloos geholpen.

Stopdedief heeft alle kennis en oplossingen voor het beter beschermen van uw appartement, huis, magazijn of winkel. Thingsdata ondersteund Stopdedief met vastgoed op de Belgische markt.