Reseller worden van Thingsdata!

Reseller van Thingsdata

In een wereld die steeds meer digitaal wordt blijven organisaties zich alsmaar ontwikkelen. IoT is één van deze aspecten. Steeds meer organisaties integreren IoT-oplossingen in hun operationele activiteiten. Hierdoor kunnen zijn losbreken uit de traditionele verdienmodellen. U, als reseller van Thingsdata, kunt hiervan profiteren. Bovenop uw eigen producten en/of diensten kunt u extra inkomstenbronnen genereren door het aanbieden van connectiviteits- en security oplossingen. Als reseller van Thingsdata profiteert u van onze inkoopkracht, innovatieve services en persoonlijke dienstverlening. U bespaart tijd, middelen en maximaliseert uw efficiëntie. Bovendien biedt onze samenwerking talloze groeimogelijkheden voor u én uw klanten.

Wat zijn de voordelen van een Thingsdata reseller?

Volledige ontzorging voor u en uw klant

Het hart van Thingsdata is de supportafdeling. Hier kunt u terecht voor vragen, storingen en mutaties. De supportafdeling wordt bezet door medewerkers met expertise op het gebied van IoT. Wij bieden 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen in het jaar support aan om onze klanten te allen tijde te ondersteunen.

Ondersteuning bij het salesproces

Het Internet of Things biedt veel kansen voor uw organisatie, maar is tegelijkertijd een uitdagend traject om aan te gaan, zeker wanneer u niet over alle kennis en vaardigheden beschikt. Thingsdata zorgt ervoor dat haar kennis en kunde over IoT connectiviteit, hardware en dataverwerking wordt overgedragen aan haar klanten en prospects.

Sterke en jarenlange inkoopkracht

Thingsdata beschikt over connectiviteitsoplossingen (M2M, LTE-M, NB-IOT, LoRa) en de hardware (routers en gateways). Dit nemen wij direct af bij onze partners. Door de jarenlange samenwerking is er een nauwe band ontstaan. Hierdoor beschikken wij over een sterke inkoopkracht waardoor wij aanbiedingen kunnen doen tegen scherpe tarieven.

Krachtig onafhankelijk end to end model

Wij voorzien onze klanten in de connectiviteit, de (geconfigureerde) hardware en in de dataverwerking via Cisco. Om dit aan te bieden werken wij werken samen met een partnerecosysteem, bestaande uit verschillende experts. Door onze onafhankelijke positie als IoT system integrator bieden wij voor ieder vraagstuk een unieke oplossing.

White labeling is mogelijk

Lanceer uw eigen IoT platform voorzien van huisstijlkleuren en logo (whitelabel). Alle berichten, meldingen en e-mails worden automatisch voorzien van uw huisstijl. Wij vinden het belangrijk dat u uw klanten kunt overtuigen van de betrouwbaarheid van de IoT oplossing. Een herkenbare omgeving is hierin onmisbaar.

Terugkerende omzet en vergoedingen

Doordat u onze producten inkoopt en zelf verkoopt kunt u uw eigen marge bepalen. Daarnaast bieden wij u als optie aan om de facturatie en incasso via Thingsdata te laten verlopen. Hiermee verlaagt u uw eigen financiële kosten en nemen wij één van uw handelingen uit handen.

Haal het beste uit de markt met Thingsdata!

Een greep uit ons partnerecosysteem

Wat maakt ons uniek?

Maandelijks opzegbare contracten

Geen afnameverplichting

Enkel facturatie over actieve simkaarten

Geen uiterste activeringsperiode

Geen minimale periode actief op het netwerk

Abonnementen met lage tarieven

Download onze brochure

Download brochure