Partners van Thingsdata

Samenwerkingsverbanden

Het aangaan van samenwerkingsverbanden met strategische partners is van cruciaal belang voor Thingsdata om de verschillende ontwikkelingen van het Internet of Things vorm te kunnen geven. Met onderstaande partners zijn we dagelijks bezig met interessante IoT uitdagingen.

Tele-2 IoT M2M LTE M

TELE2 IOT

TELE2 IOT biedt Thingsdata eersteklas ondersteuning bij Internet of Things projecten doormiddel van een zeer geavanceerde M2M connectiviteit oplossing en ondersteunde diensten. In de M2M connectiviteit oplossing zijn 500 netwerken in één Cisco sim management systeem beschikbaar. Onze klanten kunnen met de TELE2 IOT oplossing in meer dan 180 landen IoT ‘devices’ aansluiten op basis van 2G, 3G en 4G.

TELE2 IOT is erkend door Gartner voor haar state of the art ‘managed IoT services’, en is een zeer betrouwbare partner met een zeer gemotiveerd support team die 24/7 beschikbaar is.

Delmation Products is een specialist op het gebied van innovatieve IoT hardware.

Delmation

Delmation Products is een specialist op het gebied van innovatieve IoT hardware. Met een volledig portfolio op het gebied van IoT hardware van sensoren, gateways, routers tot en met mini-PC’s ondersteunt het Thingsdata.

Delmation Products werkt gezamenlijk met Thingsdata aan innovatieve IoT projecten in Nederland en België. Meedenken, aandragen van IoT hardware oplossingen, ondersteuning en service staan bij Delmation Products hoog in het vaandel. Zo zijn er al diverse projecten samen gerealiseerd op het gebied van IoT hardware gecomplementeerd met IoT connectiviteit: M2M, NB-IOT, LTE M, LoRa, 4G en 5G.

De mogelijkheden zijn legio bij KPN: M2M, LTE M of LoRa.

KPN IOT

KPN IOT biedt ons een zeer uitgebreid portfolio aan verschillende type connectiviteitsvormen. IoT sensoren sturen data naar de juiste plek via een netwerk. Welk type connectiviteit daar het beste bij past, hangt af van de frequentie en het type data dat moet worden verzonden. De mogelijkheden zijn legio bij KPN: M2M, LTE M of LoRa.

Voornamelijk het kunnen managen van zowel M2M als LTE M vanuit één sim management systeem levert Thingsdata klanten veel gemak. KPN is hiernaast betrouwbaar en levert een zeer stabiele en hoogwaardige dienstverlening.

Miggy werkt aan meerdere innovatieve IoT projecten, voornamelijk op het gebied van ‘smart asset management’.

Miggy

Miggy is een IoT system integrator, gespecialiseerd op het gebied van Internet of Things oplossingen. Zij collecteren waardevolle IoT data vanuit het ‘veld’ met de nieuwste sensoren en leggen deze vast in een portal. Grote hoeveelheden operationele gegevens kunnen zij eenvoudig analyseren, visualiseren en zelfs integreren met bestaande systemen.

Miggy werkt gezamenlijk met Thingsdata aan meerdere innovatieve IoT projecten, voornamelijk op het gebied van ‘smart asset management’.

1NCE is een wereldwijde aanbieder van een M2M connectiviteit oplossing voor IoT

1NCE

1NCE is een wereldwijde aanbieder van een M2M connectiviteit oplossing voor IoT toepassingen waarbij zeer weinig dataverbruik (1 t/m 3 MB) per device per maand nodig is. 1NCE heeft een zeer ‘disruptive’ prepaid prijsmodel, waarbij er gebruik gemaakt kan worden van 500 MB prepaid data voor 10 jaar lang voor maar € 10,00.

Thingsdata adviseert en begeleidt klanten intensief die gebruik willen maken van de disruptive M2M connectiviteit oplossing van 1NCE en ondersteunt in het monitoren en beheren van de vaak grote aantallen M2M simkaarten.

DUNC

DUNC

Ontwerpstudio DUNC is specialist in de vormgeving, ontwikkeling en productie van elektronica behuizingen en user interfaces voor de professionele markt. Van innovatie en prototype tot en met productie en realisatie van uw visie. De combinatie van nauwe samenwerking en ervaring met alle stappen in het ontwikkel- en productieproces, leidt tot het gewenste eindproduct.

Ontwerpstudio DUNC ondersteunt Thingsdata als strategisch partner bij het realiseren van Internet of Things (IoT) uitdagingen.