Thingsdata verwelkomt Jakub Gancarz

Jakub-foto

Even voorstellen: Jakub Gancarz, als nieuw teamlid gestart bij Thingsdata in de functie accountmanager Polen en Duitsland!

Begin augustus is Jakub Gancarz begonnen bij Thingsdata. Jakub gaat ons versterken op het gebied van sales. Thingsdata is de afgelopen tijd hard gegroeid en Jakub is aangenomen om de Poolse en Duitse markt te vertegenwoordigen. Eerder deed hij ervaring op in verschillende corporate organisaties en gaf Jakub leiding aan salesteams.

Jakub: “De beslissing om bij Thingsdata te komen werken was heel eenvoudig. Thingsdata groeit zeer snel en heeft als visie om haar producten en diensten verder uit te breiden in heel Europa. Ik ben erg enthousiast over de mogelijkheid om de organisatie te laten groeien door de inzet van mijn expertise. Ik bouw graag aan het voortdurende succes van Thingsdata. Verder wil ik het management bedanken voor het warme welkom en de professionele aanpak. Ik ben ervan overtuigd dat Polen klaar is voor innovatie en samen kunnen we dit waarmaken.”

Wie is Thingsdata?

Thingsdata bestaat sinds 2015 en is de laatste twee jaar zeer hard gegroeid door de verdere professionalisering van het IoT vakgebied en de steeds grotere vraag uit de markt. Met Thingsdata als partner kunnen organisaties losbreken uit traditionele businessmodellen of -processen en moderniseren door innovatieve IoT technologieën in te zetten. De basis bij Thingsdata wordt gevormd door continuïteit en garantie te bieden met IoT connectiviteitsvormen zoals M2M, LTE M, NB-IoT en LoRa. Daarbij wordt intensief samengewerkt met een dynamisch en innovatief partnerecosysteem.

Met vriendelijke groet,

Directie Sergio Römer & Jochem Koppes & Michael Houtsma

Vraag onze testkit aan

Bent u op zoek naar IoT simkaarten die uw oplossing voorzien van een continue internetverbinding? Vraag dan onze testkit aan! Onze testkit bevat drie simchips waarmee u drie maanden kosteloos 100 mb kunt testen.

Aanvragen

Download onze brochure

Bent u op zoek naar een geschikte IoT partner voor uw bedrijfsactiviteiten? Download dan deze brochure en ontvang direct toegang tot waardevolle inzichten over onze dienstverlening en IoT oplossingen.

Downloaden