Thingsdata gecertificeerd als erkend leerbedrijf!

Thingsdata gecertificeerd als erkend leerbedrijf

Thingsdata is door SBB gecertificeerd als een erkend leerbedrijf, dit betekent dat wij MBO leerlingen een leerwerktraject (Beroeps Opleidende Leerweg, BOL) kunnen aanbieden. Hiernaast kunnen wij onze eigen medewerkers een Beroeps Begeleidende leerweg (BBL) laten volgen, waarbij wij alle onderdelen van de beroepsvorming verzorgen.

Wie is SBB?

SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) is een professionele samenwerkingsorganisatie in het hart van het middelbaar beroepsonderwijs en het bedrijfsleven, die zorgt voor erkenning, begeleiding en advies voor leerbedrijven.

Wie is Thingsdata?

Thingsdata is een onafhankelijke IoT system integrator die organisaties op alle niveaus helpt bij het realiseren van Internet of Things uitdagingen zowel nationaal als internationaal. Wij zijn een Nederlandse organisatie gevestigd in Amsterdam en sinds 2015 actief. Wij werken intensief samen met een dynamisch en innovatief partnerecosysteem. Thingsdata maakt installaties, apparatuur en sensoren slimmer en verbindt deze met het internet.

Wij vinden het belangrijk om met leerlingen en stagiaires te werken, hierdoor zorgen wij voor instroom van goed opgeleide vakkrachten en blijven wij op de hoogte van de recente ontwikkelingen in het onderwijs.

Heb jij nou interesse in een leerwerktraject bij Thingsdata, neem dan contact op via het telefoonnummer 085-0443500 of per mail naar info@thingsdata.com.