Unieke blockchain techologie op M2M simkaart

blockchain

Sinds dit jaar kan 1NCE M2M simkaarten configureren met de bekroonde Blockchain beveiligingstechnologie van Ubirch. De Ubirch oplossing beveiligd sensordata direct bij de bron, op de M2M simkaart en niet nadat deze is opgeslagen in een Blockchain cloud.

Ubirch heeft een ‘trusted’ protocol, dat garandeert dat de gegevens van de sensoren niet kunnen worden vervalst na hun ontstaan. De datapakketten van sensoren worden verzegeld en voorzien van zeer sterke encryptie, op een manier die het technisch onmogelijk maakt de sensordata te manipuleren eenmaal opgeslagen d.m.v. Blockchain.

Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen via het telefoonnummer 085-0443500 of per mail naar info@thingsdata.com.

Vraag onze testkit aan

Bent u op zoek naar IoT simkaarten die uw oplossing voorzien van een continue internetverbinding? Vraag dan onze testkit aan! Onze testkit bevat drie simchips waarmee u drie maanden kosteloos 100 mb kunt testen.

Aanvragen

Download onze brochure

Bent u op zoek naar een geschikte IoT partner voor uw bedrijfsactiviteiten? Download dan deze brochure en ontvang direct toegang tot waardevolle inzichten over onze dienstverlening en IoT oplossingen.

Downloaden