Multinetwerk LTE M (LTE CatM1) Simkaart voor in Nederland en Duitsland!

Multinetwerk LTE M simkaart

LTE M netwerken via Tele-2 IOT beschikbaar in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland.

Bij Tele2-IOT breidt het nieuwe LTE M roaming portfolio zich sneller uit dan verwacht. In de zomer maanden zijn er meerdere nieuwe LTE M netwerken toegevoegd. Het LTE M netwerk is speciaal ontwikkeld voor IoT toepassingen en is gebaseerd op de betrouwbare en veilige 4G netwerken van de providers. De dekking van LTE M is sterker dan een 2G-netwerk en er kan op een energiezuinige manier snel data worden verzonden. Het is geschikt voor verschillende toepassingen die nu met 2G werken.

Waarom hebben we LTE M netwerken nodig?

Om de steeds verdere groei en ontwikkeling van het Internet of Things te ondersteunen. De providers hebben samen met de 3GPP standaard in recordtijd deze nieuwe technologieën gestandaardiseerd. LTE M netwerken ondersteunen in een laag energieverbruik, stabielere verbindingen, hogere penetratiegraad in gebouwen, lagere kosten en optimale beveiliging. LTE M netwerken zullen een belangrijke rol gaan spelen bij het verbinden van de nieuwe generatie IoT devices.

Dit zijn alle landen waar LTE-M beschikbaar is via het Tele-2 IOT portfolio (alleen EU is vermeld). In Nederland en Duitsland zijn er zelfs meerdere LTE M netwerken beschikbaar om op in te roamen (redundantie). Dit zorgt ervoor dat de simkaart in Nederland en Duitsland multinetwerk functionaliteiten heeft.

  • België – Orange
  • Denemarken – Telenor
  • Finland – DNA
  • Frankrijk – Orange
  • Duitsland – T-Mobile & Vodafone
  • Nederland – Vodafone & KPN
  • Noorwegen – Telenor
  • Zweden – Tele-2 Zweden
  • Zwitserland – Swisscom

Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen via het telefoonnummer 085-0443500 of per mail naar info@thingsdata.com.

Vraag onze testkit aan

Bent u op zoek naar IoT simkaarten die uw oplossing voorzien van een continue internetverbinding? Vraag dan onze testkit aan! Onze testkit bevat drie simchips waarmee u drie maanden kosteloos 100 mb kunt testen.

Aanvragen

Download onze brochure

Bent u op zoek naar een geschikte IoT partner voor uw bedrijfsactiviteiten? Download dan deze brochure en ontvang direct toegang tot waardevolle inzichten over onze dienstverlening en IoT oplossingen.

Downloaden