Flexibele contractuele voorwaarden

Flexibele contractuele voorwaarden

Wil je aan de slag met M2M connectiviteit (beveiligde multinetwerk M2M simkaarten op basis van 2/3/4G), dan moet je al snel aan de slag met een contract met allerlei obstakels: van looptijden, commitments tot en met soms verplichte activatie voor M2M simkaarten die nog op voorraad liggen. Dat is voor veel organisaties een  vervelende drempel.

Digitalisering met IoT biedt eindeloos veel mogelijkheden om processen te vereenvoudigen en succesvoller te zijn. Toch heeft een groot deel van de markt IoT nog niet op het netvlies, één van die redenen zijn de ouderwetse contracten.

Open en flexibele contractuele voorwaarden

Thingsdata wil prospects en klanten stimuleren om de mogelijkheden die IoT biedt, juist te verkennen. Van al onze klanten die al wel met IoT toepassingen werken, weten wij dat deze vaak niet alleen gaan om efficiëntie te verhogen, maar ook een bijdrage aan een duurzamer en veiligere samenleving. Dat maakt het voor ons nog belangrijker obstakels weg te nemen voor prospects en klanten om IoT te gaan ontdekken en flexibele contractuele voorwaarden te bieden.

Thingsdata heeft vandaar open en flexibele contractuele voorwaarden voor de meeste M2M connectiviteit businesscases. Duidelijk en helder, zonder lastige obstakels. Wat wij kunnen bieden is:

  • Geen activatiekosten voor het sim management systeem en de M2M simkaarten;
  • Geen uiterste activeringsperiode;
  • Geen minimale periode actief op het netwerk;
  • Flexibiliteit in de zin van maximaal afschalen;
  • Geen vaste looptijd, dus maandelijks opzegbaar;
  • Geen afnameverplichting (geen minimale minimal order quantity);
  • Geen dataverbruik op één M2M simkaart, dan ook geen kosten;
  • Databundels per kalendermaand aan te passen.

Het inzetten van M2M connectiviteit brengt zo weinig tot geen risico met zich mee!

Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen via het telefoonnummer 085-0443500 of per mail naar info@thingsdata.com.