Case: WPS (NL)

WPS

Continuïteit geavanceerde parkeerapparatuur

WPS is een specialist in innovatieve cloud based parkeermanagementoplossingen gericht op een snelle doorstroom. WPS levert haar oplossingen aan universiteiten & hogescholen, hotels, gemeenten, ziekenhuizen en vliegvelden. De verschillende parkeermanagementoplossingen die WPS inzet zijn: ticketless & ticketed parking solutions.

WPS heeft oplossingen bij eindklanten staan waarvoor 24×7 service wordt geleverd. Thingsdata zorgt doormiddel van beveiligde multinetwerk M2M-simkaarten die roamen op alle netwerken voor een veilige en stabiele connectie met de WPS cloud. Hierdoor wordt de de continuïteit en garantie van de werking van de parkeerapparatuur gerealiseerd, zodat alle bezoekers snel en eenvoudig gebruik kunnen maken van de parkeersystemen.

Bij aankomst gebruikt de bezoeker zijn of haar pinpas of creditcard als identificatiemiddel. Bij het verlaten van de parkeervoorziening wordt de betaling automatisch verwerkt. Op de achtergrond wordt de transactie verwerkt via de multinetwerk M2M-simkaart. Een oplossing van WPS zorgt ervoor dat er geen wachtrijen meer zijn bij de parkeerautomaten en parkeertickets betaald kunnen worden vanaf een smartphone.

Voor WPS en haar klanten is het van essentieel belang dat de parkeersystemen altijd werken. Daarom staat Thingsdata ook 24×7 klaar voor supportvragen om te assisteren bij storingen of mutaties.